Özel Haber | Detay Haber | | Künye | XML Sitemap |

Press Medya

Press Medya Haber Portalı

Son Dakika

Güncelleme: 13:38, 04 Ocak 2017 Çarşamba


'Büyükannelere maaş'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 2016 Yılı Değerlendirme Toplantısında soruları cevapladı. Milyonları ilgilendiren müjdeyi açıklayan Müezzinoğlu "Çocuklarını yakınlarına bırakanlara ilişkin çalışmalar tamamlandı. Büyükannelere evde bebek bakım parası verilecek" dedi.




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 2016 Yılı Değerlendirme Toplantısında soruları cevapladı.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

(Kıdem Tazminatı) Niye bir işçinin hakkı işverenin cebinde biriksin? Güvenceli, hakkaniyetli ve sürdürülebilir bir süreci başlatıyoruz.

(Büyükannelere bebek bakım parası) Hükümet çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2017'de anneanne ve babaannelere teşvik vereceğiz. Çocuklarını yakınlarına bırakanlara ilişkin çalışmalar tamamlandı. Büyükannelere evde bebek bakım parası verilecek.



  • Google'a kaydet
  • digg'e kaydet
  • delicious'a kaydet
  • FriendFeed'de paylaş
  •   
  • facebook'ta paylas
  • Yazdır
  • Mail Gönder