Özel Haber | Detay Haber | | Künye | XML Sitemap |

Press Medya

Press Medya Haber Portalı

Son Dakika

11:34, 04 Ağustos 2017 Cuma


Lübnan-Suriye sınırında tahliyeler başladı

Lübnan-Suriye sınırından tahliye edilen rejim karşıtı silahlı gruplardan Heyet Tahrir Şam üyeleri ve Suriyeli sığınmacıları taşıyan ilk kafile İdlib iline ulaştı.




Lübnan-Suriye sınırında Hizbullah ile Heyet Tahrir Şam (Şam Kurtuluş Kurulu) arasında varılan ateşkes anlaşmasının ardından, yaklaşık 7 bin kişiden oluşan konvoyun ilk kafilesi Suriye'nin kuzeyindeki İdlib iline vardı.

Lübnan'ın Suriye sınırındaki Arsal bölgesinden 117 otobüsle dün akşam saatlerinde yola çıkan konvoyun ilk kafilesi İdlib'e ulaştı.

Rejim karşıtı silahlı gruplardan Heyet Tahrir Şam üyeleri ve mültecilerden oluşan kafilenin misafirhaneler ve sığınmacı kamplarına dağıtılması bekleniyor.



  • Google'a kaydet
  • digg'e kaydet
  • delicious'a kaydet
  • FriendFeed'de paylaş
  •   
  • facebook'ta paylas
  • Yazdır
  • Mail Gönder



 
Türkiye meydanlarda
15 Temmuz'un birinci yıldönümünde 81 ilde çeşitli etkinlikler düzenlendi.Kanlı darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 249 kişi için anma törenleri düzenlendi, 15 Temmuz koşuları gerçekleştirildi ve binlerce vatandaş meydanlara akın ederek nöbet tuttu.

En Çok Okunanlar