Özel Haber | Detay Haber | | Künye | XML Sitemap |

Press Medya

Press Medya Haber Portalı

Son Dakika

14:07, 21 Temmuz 2015 Salı


Cizre'de iki kışlaya saldırı

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) günlük faaliyetleri ve "önemli yurtiçi" olaylara ilişkin bilgi verildi.




ANKARA

Bitlis'te bir saldırgan, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarına silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.

Iğdır'da, PKK mensubu bir grup, Kavaktepe Mahallesi Pamukgeçidi mevkisinde, bir çekiciye uzun namlulu silahlarla ateş ederek, Ağrı-Doğubayazıt karayolu trafiğe kapattı.

Saldırganlar, olaya müdahale eden jandarma unsurlarına, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulundu. Ateşle karşılık verilmesi üzerine saldırgan ateşleri kesildi. Saldırıda, bir araçta maddi hasar oluştu.

Cizre'de iki kışlaya saldırı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde de Kara Kuvvetleri Komutanlığı 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı Yardımcılığına ait iki kışlaya, yüzleri maskeli bir grup el yapımı patlayıcı attı. Uzun namlulu silahlarla ateş açan gruba, nöbetçilerce derhal ateşle karşılık verildi. Saldırılarda, her iki nizamiyede maddi hasar oluştu.

Yüzleri maskeli 8-10 kişilik bir başka grup tarafından da Şırnak'ta, özel aracıyla giderken durdurulan uzman çavuş, darbedilerek yaralandı, aracı yakıldı.

Üç traktör yakıldı

PKK mensubu bir grup saldırgan tarafından da Erzurum Karayazı ilçesinde sivil bir firmaya ait, bir iş makinesi ve bir kamyon benzin dökülerek yakıldı.

Kimliği meçhul kişi veya kişilerce Diyarbakır Silvan ilçe merkezinde, molotof kokteyli atılmak suretiyle, bir çekici ve dorsesinde yüklü bulunan üç traktör yakıldı, bir uzman çavuşa ait otomobil kullanılmaz hale getirildi. Söz konusu olaylarla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Bu arada, Bitlis Merkez'de bir saldırgan, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarına silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.



  • Google'a kaydet
  • digg'e kaydet
  • delicious'a kaydet
  • FriendFeed'de paylaş
  •   
  • facebook'ta paylas
  • Yazdır
  • Mail Gönder



 
Fetih Ordusu
Suriye'de Fetih Ordusuna bağlı birlikler, İdlib'in kuzeydoğusundaki rejim güçlerinin denetiminde olan Fua köyüne ağır silahlarla saldırı düzenledi. Saldırının gerçekleştiği bölgeden dumanlar yükseldi.

En Çok Okunanlar