Günün Haberleri | 7 Gün Haberler | Sitene Ekle | XML Sitemap | Künye | |

Press Medya

Press Medya Haber Portalı

  • "Cihadçı gençleri durdurun"
    Fransa Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransız cihad yanlısı gençleri Türkiye'den Suriye'ye geçişinin engellemesini istedi.
  • Bu bir sünni devrim Bu bir sünni devrim
    Felluce kökenli 3 milyon kişilik Duleymi Aşireti lideri devrimin IŞİD ile ilgisi omadığını, IŞİD'in sadece bu devrimin
  • Şii'ler IŞİD'e karşı silahlandı Şii'ler IŞİD'e karşı silahlandı
    Irak'ın başkenti Bağdat'ın kuzey kırsalında bulunan Şii aşiretler, IŞİD örgütünün muhtemel saldırılarına karşı savunma
Son Dakika

20:46, 11 Nisan 2014 Cuma
Kadirov'un Umarov korkusu

Kadirov'un Umarov korkusu

Kadirov, Türkiye’de Umarov için organize edilen törenleri dikkatle incelediklerini bunu düzenleyenleri çok iyi bildiklerini ve er ya da geç Umarov’un cesedine ulaşacaklarını bildirdi.




Rus yanlısı yönetimin lideri Ramzan Kadirov, Ruslarla girdiği çatışmada yaralanarak yaşamını yitiren Kafkasya İslam Emirliği lideri Dokko Umarov için başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok vilayetinde kılınan gıyabi cenaze törenleri hakkında bir açıklama yayınladı.

Kadirov, Türkiye’de Umarov için organize edilen törenleri dikkatle incelediklerini bunu düzenleyenleri çok iyi bildiklerini ve er ya da geç Umarov’un cesedine ulaşacaklarını bildirdi.

Kadirov’un Türkçe yayın yapan sitesinde verilen haberde “Dokko Umarov’un FSB tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda öldürüldüğünün” de açıklandığı görülmekte.

Birçok Rus forumunda da Kremlin yanlısı Kadirov’un Umarov’un cesediyle ne yapacağı tartışılmakta. Kafkasyalı üyelerin yazdığı birçok yorumda Kadirov’un Umarov’un cesedinden bile korktuğu yorumları yapılmakta.

Türkiye kamuoyunda meşruiyet kazanmak için çeşitli faaliyetler yürüten Kadirov’un son zamanlarda Türkiye’ye Osmanlı Rus savaşı döneminde yerleşen birçok Çeçen kökenli Türk vatandaşıyla çıkar ilişkisine dayalı bir işbirliği içinde olduğu bilinmekte.

KAFKASYA HABER AJANSI



  • Google'a kaydet
  • digg'e kaydet
  • delicious'a kaydet
  • FriendFeed'de paylaş
  •   
  • facebook'ta paylas
  • Yazdır
  • Mail Gönder


 
Şiiler Büyük Savaşa Hazırlanıyor
Sistani ve Mukteda Sadr'ın çağrısıyla on binlerce şii militan Sünni devrimcilere karşı gösteri yaptı ve binlerce kişiye silah dağıtıldı


En Çok Okunanlar