Özel Haber | Detay Haber | | Künye | XML Sitemap |

Press Medya

Press Medya Haber Portalı

Son Dakika

16:16, 19 Şubat 2018 Pazartesi


Almanya'da DİTİB'e ait bir araç yandı

Almanya'nın başkenti Berlin'de, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine ait bir aracın dün gece yandığı bildirildi.




Almanya'nın başkenti Berlin'de, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) ait bir aracın dün gece yanmasına ilişkin kundaklama şüphesiyle soruşturma başlatıldı.

Schöneberg semtindeki York Caddesi üzerinde park halindeki minibüs yanarak kullanılamaz hale gelirken, aracın yanındaki başka bir araç da zarar gördü.

Alevleri fark eden bir çevre sakininin polise haber vermesi sonucu olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği bildirildi.

Olayın ardından inceleme yapan polisin kundaklama şüphesiyle soruşturma başlattığı belirtildi.

Almanya’da son dört haftada cami ve hizmet araçlarına yönelik saldırıların sayısı 20’ye ulaştı.



  • Google'a kaydet
  • digg'e kaydet
  • delicious'a kaydet
  • FriendFeed'de paylaş
  •   
  • facebook'ta paylas
  • Yazdır
  • Mail Gönder



 
28 Şubat'ın 21. yılı
Türk siyasi tarihinin karanlık sayfalarında yerini alan ve "Postmodern darbe" olarak nitelendirilen 28 Şubat 1997'deki MGK toplantısının üzerinden 21 yıl geçti.

En Çok Okunanlar