Özel Haber | Detay Haber | | Künye | XML Sitemap |

Press Medya

Press Medya Haber Portalı

Son Dakika

14:09, 12 Ocak 2015 Pazartesi


Museviler için 10 bin asker

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, Musevilerin korunması için özel vali ve ülke genelinde de 10 bin askerin görevlendirileceğini söyledi.




Cazeneuve, ülkedeki Musevilere ait hassas yerlerin korunmasında koordinasyonu sağlamak için bir valinin özel olarak görevlendirildiğini bildirdi.

Paris'te bir Musevi okulunu ziyaret eden Cazeneuve, burada basına yaptığı açıklamada, Vali Patrice Latron'un, ülke genelinde Musevilere ait 717 okul ve ibadet yerinin daha iyi korunması için güvenlik birimleri arasında koordinasyon görevini üstleneceğini söyledi.

Başbakan Manuel Valls da, bu sabah BFM televizyon kanalına yaptığı açıklamada, ülke genelinde artırılan güvenlik önlemleri çerçevesinde 8 bin 500 askerin görev yapacağını belirtmiş ve terörle mücadelede alarm seviyesinin en üst düzeyde olduğunu ifade etmişti

.

Elysee Sarayı'nda yapılan güvenlik zirvesinden sonra basına konuşan Savunma Bakanı Jean-Yves Le Drian ise ülke genelinde görevlendirilebilecek ordu birliklerinin sayısının 10 bini bulacağını kaydetti.

(AA)



  • Google'a kaydet
  • digg'e kaydet
  • delicious'a kaydet
  • FriendFeed'de paylaş
  •   
  • facebook'ta paylas
  • Yazdır
  • Mail Gönder



 
Tunus'ta bin yıllık yeraltı şehri
Tunus'un güneyinde yer alan ve 11. yüzyılda savaşlardan kaçan kişiler tarafından yeraltında kurulan şehir "Matmata"