Özel Haber | Detay Haber | | Künye | XML Sitemap |

Press Medya

Press Medya Haber Portalı

Son Dakika

13:12, 04 Mart 2019 Pazartesi


İran'da ambulans helikopter düştü: 5 ölü

Ülkenin güneybatısındaki Çaharmahal-Bahtiyari eyaletinde hamile bir kadını almak için havalanan ambulans helikopterin düşmesi sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi.




İran'ın güneybatısındaki Çaharmahal-Bahtiyari eyaletinde bir ambulans helikopterin düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Mehr Haber Ajansı'na konuşan İran Acil Durumlar Kurumu Sözcüsü Mücteba Halidi, Çaharmahal-Bahtiyari eyaletinde hamile bir kadını almak için havalanan ambulans helikopterin eyalete bağlı Şehrikürd kenti kırsalında düştüğünü belirtti.

Halidi, düşen helikopterdeki 3 kişilik mürettebat ile 2 ambulans görevlisinin hayatını kaybettiğini aktardı.



  • Google'a kaydet
  • digg'e kaydet
  • delicious'a kaydet
  • FriendFeed'de paylaş
  •   
  • facebook'ta paylas
  • Yazdır
  • Mail Gönder



 
Devlet Cizre'de terörün izini sildi
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, çukur kazıp, barikat kuran, patlayıcı tuzaklayan PKK'lı teröristlere yönelik başlatılan, operasyonunun 11 Şubat 2016'da sona ermesinin ardından devlet terörün izlerini sildi.

En Çok Okunanlar