Özel Haber | Detay Haber | | Künye | XML Sitemap |

Press Medya

Press Medya Haber Portalı

  • Çeçen katilinin feci sonu Çeçen katilinin feci sonu
    İstanbul'da Kafkasyalı direnişçilerin temsilcisi Musa Ali Osaev'i öldürmek suçlamasıyla yargılanan Zona isimli...
Son Dakika

10:05, 23 Ağustos 2017 Çarşamba


Katar açıkladı: Türkiye'den geliyor

Katar ile Türkiye arasında yapılan işbirliği yeni boyut kazandı.




Katar ile Türkiye arasında ilk direkt deniz yolu hattı açıldı.

Katar hükümetine bağlı "Milaha" şirketinden yapılan açıklamada, Katar ile İzmir Limanı arasında 5 bin tonu aşkın yük soğutma kapasiteli ilk direkt konteyner taşımacılığı hattının açıldığı belirtildi.

Her 20-25 günde Türkiye'den bir geminin yola çıkarılacağı duyurulan açıklamada, geminin transit süresinin 11 gün olduğu kaydedildi.

Milaha Genel Müdürü ve İcra Direktörü Abdurrahman İsa el-Menai ise konuya ilişkin açıklamasında, etkili, ekonomik ve uygulanabilir bir çözüm olarak bu uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Yeni hizmetin daha öncekilerle bütünlük sağladığını vurgulayan Menai, bunun yanı sıra limanlar arası bağlantının güçlendirilmesi ve Katar'ın bir yandan Körfez ülkeleri, diğer yandan Türkiye ile ticaretinin kolaylaştırılmasının hedeflendiğini ifade etti.

Menai ayrıca Katar ile Türkiye arasındaki ticaret hacminin son birkaç ayda büyüme kaydettiğini sözlerine ekledi.



  • Google'a kaydet
  • digg'e kaydet
  • delicious'a kaydet
  • FriendFeed'de paylaş
  •   
  • facebook'ta paylas
  • Yazdır
  • Mail Gönder



 
Türkiye meydanlarda
15 Temmuz'un birinci yıldönümünde 81 ilde çeşitli etkinlikler düzenlendi.Kanlı darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 249 kişi için anma törenleri düzenlendi, 15 Temmuz koşuları gerçekleştirildi ve binlerce vatandaş meydanlara akın ederek nöbet tuttu.

En Çok Okunanlar